Sportsgrupper - Danhostel Frederikshavn
  • Dansk
    • English

Sportsgrupper

Vi er rigtig gode til at give sportsgrupper et godt ophold i Frederikshavn.
– Vi arbejder sammen med de førende idrætsrejsearrangører i Norge og Sverige.

I¯R logo Idrettsspesialisten

Sports-logo

Her er nogle eksempler på grupper vi laver ophold for:

Fodbold

COLOURBOX6250277I og omkring Frederikshavn findes rigtig mange flotte fodboldanlæg og vi har ofte norske og svenske foldboldgrupper på træningsophold i foråret, hvor det er muligt at komme på græs i Danmark omkring en måned før det er muligt i vore nabolande. Der er samtidig 2 flotte udendørs kunstgræsanlæg, der stort set kan anvendes hele året. Vi tilbyder en samlet pakke, hvor der er tænkt på alt! Holdet bor og spiser hos os, og vi sørger gerne for at formidle kontakt til de lokale fodboldklubber omkring lån af træningsbaner og omklædningsfaciliteter, arrangering af træningskampe, transport til og fra banerne osv.

Vores faste samarbejdspartner – Boldklubben Bangsbo Freja – råder over et stort, velplejet og helt igennem fantastisk anlæg med både almindelige græsbaner og en helt ny kunstgræsbane (fuld størrelse og godkendt til turneringskampe)

Klik her eller på billedet og se en flot præsentation af anlægget, der ligger i den sydlige del af Frederikshavn, lige op til Bangsbo området, der blandt meget andet rummer nogle rigtig gode og stærkt kuperede løbestier.

Sportsgrupper - FodboldKontakt os for yderligere oplysninger på [email protected] eller udfyld kontaktformularen i bunden af denne siden.

HåndboldPrint

Frederikshavn er hvert år vært for Danmarks største internationale håndboldturnering for ungdomshold – Rødspætte Cup, og det er ingen tilfældighed, at turneringen ligger her. Frederikshavn og de mindre byer i oplandet har rigtig mange gode og velfunderede håndboldklubber. Det betyder at Frederikshavn er kendt viden om som et mekka for ungdomshåndbold, og mange hold ønsker også at lægge deres træningsophold her. Vi laver en samlet pakke med ophold, overnatning, forplejning, træningstider og eventuelle træningskampe. – Vi udarbejder også gerne forslag til alternative træningsformer, hvor eksempelvis kortere eller længere teambuilding forløb indgår.  Vi har bl.a. samarbejde med tidligere jægersoldater og politifolk, der planlægger og afvikler træningen. Kontakt os for yderligere oplysninger på [email protected] eller udfyld kontaktformularen i bunden af denne side.

sportsgrupper - håndbold

Frederikshavns største træningsanlæg er Arena Nord, der i 2015 er udviddet til nu at rumme 6 håndboldbaner i fuld størrelse og under samme tag. – Det er vi stolte af.

Ishockey

Black old hockey puckFrederikshavn er en rigtig ishockey by, og ungdomsarbejdet i den lokale klub – Frederikshavn Ishockey Klub – er den rene talentfabrik. Klubben træner og spiller kampe i Iscenter Nord, der råder over 2 ishaller. Hvert år afvikles hockeyskole i sommerferien, målmands camp og mange andre arrangementer. Vi er altid er parate med et godt tilbud til ishockeyspillerne. Kontakt os for yderligere oplysninger på [email protected] eller udfyld kontaktformularen i bunden af denne side.

Sportsgrupper - Ishockey