Danhostel Fordelskort - Danhostel Frederikshavn City
  • Dansk
    • English

Danhostel Fordelskortet

danhostel fordelskort header

Med et gratis Danhostel Fordelskort får du mindst 10% rabat på jeres næste ophold hos Danhostel, samt adgang til gode rabatter på oplevelser og attraktioner rundt om i Danmark. Rabatten fratrækkes automatisk ved indtastning af kortnummeret når du booker dit værelse – let og ligetil.

Fordelskortet er et husstandskort og er således gyldigt for enkeltpersoner, ægtefæller, samboende par og enlige forældre med hjemmeboende børn under 27 år i samme husstand.

Kortet er ikke gyldigt i forbindelse med gruppeovernatninger, her henvises til vores gruppeforespørgsels formular, hvor du kan bede om et tilbud, læs mere her.

For at opnå de mindst 10 % rabat med Danhostels Fordelskort, skal værelset være booket på danhostel.dk, eller på det enkelte Danhostels egen webshop, eller ved personligt fremmøde i receptionen på det enkelte Danhostel i åbningstiden.

SÅDAN FÅR DU FORDELSKORTET

Elektronisk kort kommer i 2018. Du kan hente dit fordelskort på et hvert Danhostel og du behøver ikke at have overnattet der først.

SÅDAN AKTIVERER DU DIT FORDELSKORT

  1. Tjek din e-mail indbakke. Her finder du en e-mail fra Danhostel. Hvis du ikke kan finde din e-mail fra os, bedes du prøve at kigge efter i din spam-mappe.
  2. Klik på linket i e-mailen for at aktivere dit kort.
  3. Vælg et brugernavn og en adgangskode.
  4. Herefter bliver du bedt om at angive lidt om dig selv. Det tager kun et øjeblik.
  5. Nu er dit kort aktiveret.

FORDELE VED DANHOSTEL FORDELSKORT

Når du har aktiveret dit Fordelskort, får du adgang til en række attraktive fordele:

  • Rabatter på spændende attraktioner og forlystelser
  • 10 % rabat på udenlandske hostels der er medlem af Hostelling International

RABATAFTALER 2017

Danhostel har i 2017 indgået en række aftaler med attraktioner, seværdigheder, museer mm. rundt omkring i landet. Du finder en liste med alle de aktuelle rabataftaler her.

FORDELSKORTET I UDLANDET

Du kan også bruge dit Danhostel Fordelskort i udlandet. Det kræver blot, at det pågældende vandrerhjem er medlem af Hostelling International. Hvor meget du får i rabat med dit kort, varierer fra land til land.

Bemærk, at det i nogle lande kræves, at børn har deres eget børnekort.

Her kan du finde mere information om de internationale hostels.

GRUPPER I UDLANDET

Er I en gruppe på over 10 personer, så kan én af jer nøjes med at få et Danhostel Fordelskort, I skal i nogle tilfælde også have et gratis gruppekort, dette kan bestilles her. Rejser I til et vandrerhjem i udlandet, som også er medlem af Hostelling International, anbefales det dog at I tjekker, hvordan ordningen fungerer i det pågældende land.

Har du et aktivt Danhostel Familiekort gælder de samme regler og fordele som ved Danhostel Fordelskort.

BEMÆRK: Kun gæster med en dansk adresse kan få et Danhostel Fordelskort. Bor du I udlandet kan du istedet få et Hostelling International kort.