Kig rundt i huset - Danhostel Frederikshavn
  • Dansk
    • English

Kig rundt i huset

Her kan du tage et kig rundt i vores hyggelige hus og se nogle af de gode faciliteter vi tilbyder

P1000425

Receptionslokalet er lyst og indbydende, og her kan du nyde en kop kaffe og læse dagens aviser med udsigt til det smukke Vægtertorv. Det er også et stort udvalg af brochurer om attraktioner og arrangementer i Frederikshavn og Toppen af Danmark. Vort personale har desuden et stort kendskab til lokalområdet og hjælper gerne med masser af information.

I morgenmadsrestauranten kan du hver morgen nyde vores gode morgenmadsbuffet

P1000428-I

Udsigt til det smukke Vægtertorv

Frederikshavn Danhostel

I netcaféen kan du tjekke dine mails, søge information eller booke billetter. – Vi har også GRATIS trådløst net med super dækning i hele huset.

Gæstekøkkenet Danhostel Frederikshavn

Hos Danhostel Frederikshavn giver vi jer, med et fuldt udstyret gæstekøkken, mulighed for selv at lave mad. Vi råder over alt der måtte være nødvendigt i et velfungerende køkken, lige fra: Frysere, Køleskabe, 2 komfurer samt håndvaske. Gryder, pander, bestik og glas er ligeledes sat til rådighed. Vi gør dog opmærksom på, at man efter brug af gæstekøkkenet, gør rent efter sig selv, således køkkenet altid er klar til at blive brugt af andre gæster.

P1000421

I sofahjørnet kan du se TV, læse en bog eller benytte et af opholdsrummets brætspil

P1000126

Om sommeren er der plads til at hygge sig i den lille gårdhave, hvor gæsterne også altid kan benytte grillen. – I den aflåste gård kan cyklen også parkeres.

Kig rundt i huset med Google