Julegave idé – Øl og røverhistorier

Giv dig selv eller een du holder af en julegave med masser af øl og røverhistorier

Kent Boalth (t.v.) og Lars Trie der er i gang med at etablere Frederikshavn Bryghus

-Første weekend i februar tilbyder vi et helt unikt weekendophold i selskab med Frederikshavn Bryghus’ brygmester Kent Boalth, som mange sikkert kender som dygtig og kreativ diplombrygger på Thisted Bryghus. Efter et kort ophold i Norge er Kent tilbage i Danmark og sammen med lokale kræfter er Frederikshavn Bryghus nu under opbygning med Kent som omdrejningspunkt.

Kent Boalth er ikke kun brygger men også en fremragende historiefortæller, så glæd dig til en weekend, hvor der skal smages og arbejdes med fremstilling af øl, krydret med masser af hyggelige røverhistorier, leveret af den lune thybo. – Kurset er begrænset til 12 deltagere for at alle kan få den helt rigtige oplevelse med hjem, så vent ikke alt for længe med at bestille opholdet. – Tilmelding sker er “først til øllet” princippet.

I løbet af weekenden lærer du de grundlæggende færdigheder omkring brygningen, og du fremstiller din helt egen øl. – Du får naturligvis også øl med hjem (bemærk at din egen øl først er færdiggæret nogle uger efter bryggerweekenden).

 

 

En weekend med Øl og Røverhistorier indeholder:

Fredag 2/2
kl. 21:00 – Ølsmagning

Lørdag 3/2
kl.  7:30   Morgenbuffet
kl.  9:00  Bryggerkursus v/Kent Boalth
kl. 12:30 Frokost
kl. 13:30 Bryggerkursus fortsætter
kl. 17:00 Bryg færdigt
kl. 19:00 Grillbuffet hos Restaurant Frida
kl. 21:00 Besøg på Freddys Bar (øl og live musik)

Søndag 4/2
kl. 7:30 til 9:30 Morgenbuffet og tak for denne gang

Indkvartering i værelse med eget bad og toilet
(Enkeltværelse, hvis ikke andet ønskes).

SAMLET PRIS kr. 1.595,- pr. person

BOOK VED AT INDTASTE DATOER I DET GRØNNE BOOKINGFELT ØVERST TIL HØJRE PÅ DENNE SIDE (skriv ankomst 2/2 2018 og afrejse 4/2 2018 for at få vist tilbuddet nederst i søgeresultatet)