Uforglemmelige lejrskoleophold

Det uforglemmelige lejrskoleophold

På Danhostel Frederikshavn er alle skoleklasser velkomne.

Vi ligger tæt på færgeterminaler, banegården, byens gågader, seværdigheder og den fantastiske natur omkring Frederikshavn. – Derfor er vi det oplagte valg for skoleklasser fra nær og fjern.

Vort lejrskoleoplæg:

Vi råder over 28 nyrenoverede værelser – alle med eget bad/toilet og udsigt til det hyggelige og brolagte Vægtertorv. De fleste værelser har 4-5 senge, og vi har desuden 2 værelser med 6 senge.

Vi tildeler antal værelser med hensyntagen til kønsfordeling piger/drenge, og der indgår 1 stk. lederværelse (1-4 sengs værelse) ved betaling af nedenstående personpris. – Yderligere lederværelser kan tilkøbes mod et tillæg på kr. 300,-/nat (angiv antal ovenstående)

Vi kan tilbyde vores lejrskolepakke, der hvert døgn indeholder:

 • Overnatning
 • Morgenbuffet og madpakkebord inkl. frugt og juice/kildevand
 • Varm aftensmad – 1 god ret inkl. salat, brød og saft/isvand)
  (aftensmad på ankomstdagen og ingen aftensmad på afrejsedagen)

I perioden 1/3 til 15/6 og fra 15/8 til 30/9 ligger prisen pr. dag/pers. fra d.kr. 270,- til 320,-
I perioden 1/10 til 28/2 er prisen pr. dag/pers på d.kr. 225,-

Priserne er inklusive moms og gælder for lejrskolegrupper over 15 personer og ved minimum 2 overnatninger.

I øvrigt er følgende gældende:

 • Det er obligatorisk at benytte sengelinned, hvilket betyder, at det kan medbringes eller lejes af os for kr. 50,-/sæt – Af hygiejniske hensyn er soveposer ikke tilladt
 • Håndklæde kan man også selv medbringe eller leje af os for kr. 15,- (stort håndklæde)
 • Der tilkommer obligatorisk slutrengøring pr. værelse kr. 100,-
 • Der beregnes ikke for Danhostel kort for lejrskolegrupper.

Her er nogle forslag til aktiviteter og oplevelser i og omkring Frederikshavn

Vi hjælper meget gerne med inspiration til sammensætning af et spændende og lærerigt ophold i Frederikshavn – her er nogle tips til en start:

Bangsbo Fort og Bangsbo Museum – et af Danmarks mest spændende og lærerige områder med historie fra 2. verdenskrig. – Interaktive forløb, rundvisninger, rollespil med forhør etc.

 • Se mere på www.bangsbo.com
 • Palmestranden lige nord for Frederikshavn. – Mere end 100 rigtige italienske palmer pryder det dejlige strandområde ved Rønnerhavnen. Beachvolley baner, Beach håndbold baner, bålpladser og meget mere.  Se www.palmestranden.dk
 • Bangsbo Dyrepark – Stort indhegnet og meget kuperet skovområde, der strækker sig fra Bangsbo Hovedgård (Bangsbo Museum) op til Bangsbo Fort. Skoven har en stor bestand af råvildt, og der er masser af muligheder for aktiviteter i skoven, eksempelvis på de afmærkede stier.
 • Gågaderne i Frederikshavn – Selv om byen kun har ca. 25.000 indbyggere er der forretninger svarende til en by med næsten 3 gange så mange indbyggere, hvilket skyldes de mange daglige gæster fra Norge og Sverige. www.frederik.nu
 • Herregården Knivholt Hovegård, der ligger lidt øst for Frederikshavn. – Muligheder for at besøge stedets flotte bålhytte og der kan også arrangeres fortælling om tidligere tiders herregårdsliv og meget andet. www.knivholt.dk
 • Skagen – brug en dag på at besøge hyggelige Skagen. Nordjyske Jernbaner kører fra banegården i Frederikshavn og lige til centrum af Skagen. Besøg Grenen, Fortidsminderne, Skagens Museum eller noget helt andet.
 • Cykeludlejning – Vi hjælper gerne med at formidle leje af gode cykler både i Frederikshavn og Skagen.
 • Cykelruter – Vi har nogle dejlige cykelture i det kuperede terræn omkring Frederikshavn, og hos os kan I få ruterne ”på tryk”, så alt er klar til en dejlig cykeltur med oplevelser.
  – vi har bl.a. en god rute herfra, der fører op over Bangsbo Fort, bag om bakkerne og forbi Sæbygaard Slot, Sæby havn og retur langs vandet nedenfor kanonerne på Bangsbo Fort og tilbage til Danhostel forbi Flådestationen.

Indhent et uforpligtende tilbud på jeres lejrskoleophold

Udfyld formularen og tryk send.