Møder i utraditionelle og hyggelige omgivelser

Businesspeople With Digital Tablet Having Meeting In OfficeDanhostel ligger ved Vægtertorvet i centrum af Frederikshavn, kun få minutters gang fra færgeterminaler og banegården. Desuden er der fri parkering lige udenfor huset.

Ankommer I med færge fra Oslo eller Göteborg er det ikke nødvendigt at tage bilen med. – Følg den overdækkede gangbro fra færgeterminalen til centrum.

Dagskurser og internatkurservaegteren470

I samarbejde med en af byens bedste restauratører – Restaurant Spisetid på Vægteren (nabohuset ved torvet) – tilbyder vi både dagsmøder og mødeophold med overnatning. Det smukke lokale har plads til op til 50 deltagere, og restauratør Karsten Andersen sørger for forplejning i topklasse til dine kursister.

Møde med anderledes oplevelser og udfordringer

Kunstnere-021-150x150Har du som kursus -eller foredragsholder specielle ønsker til jeres arrangement så kontakt os og lad os aftale nærmere. Vært Ole Hust har mere end 20 års erfaring fra koncert -og eventbranchen. – Et musikalsk indslag, teambuilding-aktiviteter eller måske en udflugt/guidet tur er bare nogle af muligheder for at krydre mødeaktiviteterne med anderledes oplevelser. Send en mail  eller ring til os, så hjælper vi med at sammensætte det bedste program.

Den Trekantede Hat – oplev år 1717

Den trekantede hat

Er I minimum 20 personer har vi også mulighed for at tilbyde en helt unik 1700-tals oplevelsesmiddag i “Den Trekantede Hat” (der også ligger ved Vægtertorvet). Kontakt os for flere oplysninger

Indhent tilbud på kursus

Udfyld formularen og tryk send.
  • :
  • :