Fest & Seng

100904 Vandrerhjem 062 beskåretDet hyggelige Vægtertorv

omkranses af Restaurant Spisetid på Vægteren og Danhostel Frederikshavn City.
Vi er rigtig gode til at samarbejde om at give vore gæster nogle gode og hyggelige oplevelser.

Lad bilen stå

lige udenfor døren til både restaurant og overnatning, og når du ikke orker at feste mere, kan du bogstaveligt talt kravle over til din seng

Fest & Seng

er vores bud på en samlet løsning, hvor du altid opnår en god rabat, når spisning og overnatning bestilles samlet. – Du bestemmer selv, om du helst vil tale overnatning eller menu først. Kontakt os på mail eller tlf. 98 42 14 75  eller restauratør Karsten Andersen på tlf. 98 42 17 34 – så sørger vi for en god pris og fælles koordinering af din fest og overnatning til gæsterne.

Restaurant Spisetid på Vægteren

er en af byens bedste og mest kreative restauranter – det nyder vore gæster godt af

vaegteren470Vægter spisetid logoVægter mad

 

 

 

 

Oplevelsesmiddag – Tordenskiold – Året er 1717

Fonden Tordenskiold hylder vores fælles norsk/danske søhelt Peder Wessel, der i begyndelsen af 1700-tallet havde en vigtig flådebase i Frederikshavn, eller Fladstrand som det lille fiskerleje hed dengang. – Tordenskiolds Soldater Fladstrand levendegør historien i Den Trekantede Hat (del af Restaurant Spisetid på Vægteren) med flotte oplevelsesmiddage, hvor mad, underholdning og wow-effekt er helt i top.

For grupper på minimum 20 personer kan vi lave oplæg på en fantastisk middag, som garanteret giver alle dine gæster en kæmpe oplevelse.

Den trekantede hat