Danhostel Rabatkortet

Familiekort

Velkommen med og uden Danhostel-kort

Alle er velkommen til at bo på Danhostel. De værelsespriser vi viser på websiden her indeholder et dagsmedlemskab til Danhostel og der er intet krav om, at du har et Danhostel Familiekort (tidl. vandrerhjemskort) for at bo hos Danhostel.
Vi har dog gjort det attraktivt at være årsmedlem hos Danhostel og derfor opnår gæster med et gyldigt Danhostel Familiekort mindst 10 % rabat på værelsesprisen, som fratrækkes i forbindelse med betalingen.
Kortet er et HUSSTANDSKORT og er gyldigt for ENKELTPERSONER, ÆGTEFÆLLER, SAMBOENDE PAR og ENLIGE FORÆLDRE med HJEMMEBOENDE BØRN under 27 år i SAMME HUSSTAND.
Det er ikke gyldigt i forbindelse med grupper.
For at opnå mindst 10 % rabat skal værelset være booket på danhostel.dk eller på det enkelte Danhostels egen webshop eller ved personligt fremmøde i receptionen på det enkelte Danhostel i åbningstiden.

Se listen med de aktuelle rabataftaler

Internationale gæster

For internationale gæster med gyldigt nationalt eller internationalt årskort gælder det at også bookinger fortaget på hihostels.com opnår 10 % rabat. Rabatten kan også opnås ved personligt fremmøde i receptionen på det enkelte Danhostel i åbningstiden.
Internationale gæster, som ikke har et Danhostel Familiekort med hjemmefra, kan i Danmark købe et HiHostel Card (internationalt årskort). Et HiHostel Card koster 160 kr. og er gyldigt 12 måneder fra udstedelsesdatoen.
10 % rabatten, der er knyttet til Danhostel Familiekort og HiHostel Card, gives IKKE til bookinger fortaget gennem andre hjemmesider end danhostel.dk, hihostel.com eller Danhostels egne webshops. Hverken i selve bookingsituationen eller ved ankomsten til vandrerhjemmet.

Samtidig gælder et Danhostel-kortet på alle udenlandske hostels, der er med i det internationale samarbejde ’Hostelling International’ (HI). Hvor meget, du får i rabat med dit kort i udlandet, varierer fra land til land.

I nogle lande kræves det også, at børn har deres eget vandrerhjemskort (fx Sverige, England og Tyskland). Dette kan du skaffe gratis i Danmark.

Du kan finde mere om de internationale hostels her.

Gruppekort
Er I en gruppe på over 10 personer (gælder ikke familier), kan én af jer nøjes med at købe et Danhostel-familiekort til 150 kr. Resten af gruppen får udstedt et gratis gruppekort. Rejser I til et HI-hostel i udlandet, anbefales det dog, at I tjekker, hvordan ordningen fungerer i det pågældende land.

Det kan I gøre her eller ved at spørge vandrerhjemmet.